Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ve Tvých Očích

Prsty hladím obrysy tvé tváře na skupinové fotografii. Nemohu uvěřit, že ej to již přes půl roku, co jsi nás opustil. Že již více než šest dlouhých měsíců neslýchám tvůj smích, nemohu pohlédnout do oříškových očí se světlými skvrnkami.
Všechny vzpomínky na tebe jsou stále stejně živé, stejně jako v den, kdy se nesmazatelně zaryly do mé paměti; tvůj hlas, pohyby tvého těla, tvá slova, či jemný parfém, jež jsi rád užíval. Stávají se víc a víc bolestivými, čím déle jsi pryč a já jsem nucen si uvědomit, konečně přijmout a pochopit fakt, že se už nikdy k nám nevrátíš. Nepohladíš mne po vlasech a nevynadáš mi do hlupáčků - tím tvým osobitým, dokonale roztomilým způsobem, pro něhož jsem se na tebe nikdy nedokázal zlobit.
Když mi to tenkráte Hizaki sdělil, nevěřil jsem. Jen zarudlé oči panenky mne utvrzovaly v pravdivosti jeho slov. Posadil se na židli a znovu se rozplakal. Já to nedokázal.
Stále ve mne přežívala naděje, že hizaki najednou vstane a vysměje se mé naivitě. Avšak s ubíhajícím časem se tato víra ztrácela, než vybledla docela a mou mysl ovládla panika.
Panika, nikoliv bolest. Ta měla přijít teprve mnohem později, avšak o to drtivější silou.
Víš, vždy jsem tě miloval… sobeckou, žárlivou láskou, která mne sžírala a o které jsi ty nevěděl. Býval jsi mým fialkovým andělem, kterého jsem toužil hýčkat, rozmazlovat… byl jsi světlem, které rozjasňovalo temnotu tohoto zvráceného světa kolem a víla, kterou jsem láskyplnými pohledy pronásledoval na koncertech.
Před sebou mám tvůj pohled. Výraz tvého obličeje, když jsme se viděli naposled. Pohladil jsi m,ne po tváři a usmál ses - tvé tmavé oči při tom pohybu mimických svalů zářily. Jako bys věděl, že se už nevrátíš, přesto jsi mi popřál dobrou noc a vyjádřils přání, že se semnou brzy, v pátek, setkáš na další zkoušce.
Tvá dlaň studila…
Měl jsem si už tehdy uvědomit, že se tím semnou loučíš? Bylo to tak zřejmé? Mělo být tvé měkce vyslovené: "Sayonara…" posledním slůvkem, jež kdy od tebe uslyším?
A jak dlouho jsi to plánoval?
Budeme pokračovat dál, tak, jak by sis to určitě přál. Prý nás tvůj předčasný skon nesmí zničit, nebo alespoň toto stanovisko zaujímá kamijo. On totiž nedokáže cítit tu bolest, jež já, když na tvé místo chtějí dát někoho jiného. Již předem jej nenávidím.
Já už ztratil svého anděla.

Mé srdce jest na kousky a já tyto kousky odkazuji tobě. Mé lásce. Mému stvoření, které spadlo z nebes. Éterické víle, jež jsem miloval.
Budou v mích písních, které daruji tobě.
S nesmrtelnou vzpomínkou…

Hizaki mne volá, že musíme na jeviště. Doufám, že tu teď s námi jsi - nejen v našich srdcích a vzpomínkách - že sedíš, stojíš, tam v hledišti, pro nás neviditelný a přesto stále přítomný, a pozoruješ nás.
Tento koncert je pro tebe.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

obs stormarknad göteborg

(obs stormarknad göteborg, 22. 2. 2021 11:30)


That is a good tip especially to those fresh to the blogosphere. Brief but very accurate info… Thanks for sharing this one. A must read post! obs stormarknad göteborg earmo.prizezwom.com/travels/obs-stormarknad-goeteborg.php

huvudvärk ljuskänslig trött

(huvudvärk ljuskänslig trött, 22. 2. 2021 9:57)


Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it's really informative. I am gonna watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers! huvudvärk ljuskänslig trött neuti.wommmewt.com/music/huvudvaerk-ljuskaenslig-troett.php

pannkakor med no egg

(pannkakor med no egg, 21. 2. 2021 22:26)


What's Happening i'm new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has aided me out loads. I'm hoping to contribute & help different users like its helped me. Great job. pannkakor med no egg quatt.sewomenpriz.com/travels/pannkakor-med-no-egg.php

svart på en kvart solarium

(svart på en kvart solarium, 21. 2. 2021 14:39)


Hi there! I could have sworn I've been to this site before but after going through many of the articles I realized it's new to me. Anyhow, I'm certainly delighted I stumbled upon it and I'll be book-marking it and checking back frequently! svart på en kvart solarium sioco.prizezwom.com/sport/svart-p-en-kvart-solarium.php

ansiktskräm utan olja

(ansiktskräm utan olja, 21. 2. 2021 11:09)


I visited many blogs except the audio feature for audio songs current at this site is truly fabulous. ansiktskräm utan olja unis.sewomenpriz.com/relaxation/ansiktskraem-utan-olja.php

futur grill reservdelar

(futur grill reservdelar, 21. 2. 2021 0:30)


Please let me know if you're looking for a writer for your blog. You have some really good posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Thanks! futur grill reservdelar kieli.wommmewt.com/decorations/futur-grill-reservdelar.php

kostym kjol dam

(kostym kjol dam, 20. 2. 2021 19:52)


What's up to all, for the reason that I am truly keen of reading this web site's post to be updated on a regular basis. It contains fastidious data. kostym kjol dam ranna.prizezwom.com/decorations/kostym-kjol-dam.php

halloween vampyr linser

(halloween vampyr linser, 20. 2. 2021 14:29)


What's Happening i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution & aid other customers like its aided me. Great job. halloween vampyr linser righs.wommmewt.com/useful-tips/halloween-vampyr-linser.php

hårfärg som är bra för håret

(hårfärg som är bra för håret, 20. 2. 2021 4:14)


Hello! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having problems finding one? Thanks a lot! hårfärg som är bra för håret quatt.sewomenpriz.com/beautiful-things/hrfaerg-som-aer-bra-foer-hret.php

бурение частных скважин

(Donaldukn, 20. 2. 2021 2:42)

Привет товарищи
Бурение скважин Бурение скважин на воду в Минске и Минской области — это процесс разрушения земельных пород в
вертикальном направлении с целью добычи воды из недр земли с применением
специального бурового оборудования, буровых установок на базе ЗИЛ 131, или буровых
установок на гусеничном ходу. В результате формируется скважина, ствол которой
укрепляется обсадными трубами.
Стоимость бурения скважины на воду зависит от глубины, сложности геологического
разреза, конструкции скважины и начинается от 50 рублей
Глубина скважины в разных районах разная и может достигать 200 метров
Почему бурить скважину на воду стоит в компании «БурТехСервис»?
Доступные цены
Только качественные материалы
Собственный парк техники
Гарантия на все выполненные работы
Немного о нашей компании “БурТехСервис”
С 2010 года компания “БурТехСервис” активно осуществляет свою деятельность по бурению скважин на воду под ключ. Обратившись к нам, жители частных домов и коттеджей получают возможность иметь собственный источник воды, обустроенный и готовый к эксплуатации.
Наши заказчики рука об руку проходят с нами весь путь от изучения территории своего участка, структуры почвы и ее глубины, до бурения и обустройства. После этого вы получите полезные рекомендации, как эксплуатировать и ухаживать за пробуренной скважиной, чтобы она работала на радость Вам долгие годы. Выдаем гарантию на весь комплекс работ. В случае возникновения неполадок в работе скважины и поломок, наши специалисты быстро устранят их.
Собственная техника для бурения
В распоряжении “БурТехСервис” имеется полной набор специальной техники. Это техника и оборудование, применяемые на всех этапах буровых работ, включая земельные работы. Вы можете ознакомиться со буровыми комплектами , а также с фотографиями техники в процессе бурения скважины .
Все работы по бурению осуществляются нашими специалистами со стажем работы более 10 лет в этой сфере. Ими пробурено более 2500 скважин, они знают все о структуре и глубине залегания водоносных слоев в Минской области, и с удовольствием поделятся с вами своими знаниями и практическими навыками и интересующимися заказчиками.
Гарантийный талон и паспорт на скважину
“БурТехСервис” выполняет свою деятельность строго в соответствии с установленными нормативными положениями, требованиями и нормами законодательства Республики Беларусь об охране и использовании водных ресурсов.
В зависимости от целей и нужд нашего заказчика выполняем бурение как скважин на песок (до первого водоносного слоя – песчаный слой), так и артезианских скважин, расположенных глубже (водоносный слой – известняк, в котором естественными способами отфильтровывается вода).
По окончании сотрудничества с нашей компанией “БурТехСервис” , вы получаете “Договор”, “Акт выполненных работ”, “Паспорт на скважину“, “Гарантийный талон”.
Стоимость бурения скважины
В стоимость бурения 1 метра скважины входит:
Проезд к месту бурения
Буровые работы
Труба нПВХ из пищевого пластика
Монтаж обсадной трубы
3-метровый фильтр из полиамидной сетки галунного плетения европейского производства
Обсыпка фильтра фильтрующим песком
Прокачка скважины
Карта глубин бурения скважин Минской и Гродненской областей
Чтобы узнать ориентировочную глубину залегания вашего водоносного слоя, нажмите на карту. Для получения более точных сведений свяжитесь с нами по контактному номеру +375 29/33 3220505

filippa k kaffemuggar

(filippa k kaffemuggar, 20. 2. 2021 1:48)


I will right away snatch your rss feed as I can't find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly permit me recognise so that I may subscribe. Thanks. filippa k kaffemuggar bluri.prizezwom.com/beautiful-things/filippa-k-kaffemuggar.php

extrema dieter som fungerar

(extrema dieter som fungerar, 19. 2. 2021 7:36)


It's nearly impossible to find educated people on this topic, but you sound like you know what you're talking about! Thanks extrema dieter som fungerar reni.sewomenpriz.com/skin-care/extrema-dieter-som-fungerar.php

lexington jocelyn jacket rea

(lexington jocelyn jacket rea, 19. 2. 2021 5:56)


Pretty! This has been a really wonderful article. Thank you for providing this information. lexington jocelyn jacket rea lindmo.prizezwom.com/travels/lexington-jocelyn-jacket-rea.php

cafe au lait fläck

(cafe au lait fläck, 18. 2. 2021 19:28)


What's up, I check your blog like every week. Your humoristic style is witty, keep doing what you're doing! cafe au lait fläck abli.sewomenpriz.com/for-men/cafe-au-lait-flaeck.php

handla elektronik från kina

(handla elektronik från kina, 17. 2. 2021 18:25)


I like it whenever people come together and share views. Great blog, stick with it! handla elektronik från kina gumni.sewomenpriz.com/travels/handla-elektronik-frn-kina.php

högsta temperatur på jorden

(högsta temperatur på jorden, 17. 2. 2021 6:54)


Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this write-up plus the rest of the site is also really good. högsta temperatur på jorden sewomenpriz.com/for-men/hoegsta-temperatur-p-jorden.php

cetaphil normal to oily skin

(cetaphil normal to oily skin, 16. 2. 2021 22:53)


Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Appreciate it cetaphil normal to oily skin gicen.prizezwom.com/skin-care/cetaphil-normal-to-oily-skin.php

helt otrolig lyrics

(helt otrolig lyrics, 16. 2. 2021 19:41)


I constantly spent my half an hour to read this webpage's content daily along with a cup of coffee. helt otrolig lyrics frome.wommmewt.com/advice-girlfriends/helt-otrolig-lyrics.php

åhlens växjö öppettider

(åhlens växjö öppettider, 16. 2. 2021 1:00)


I am not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this info for my mission. åhlens växjö öppettider verno.prizezwom.com/travels/hlens-vaexjoe-oeppettider.php

rip curl skidjacka

(rip curl skidjacka, 15. 2. 2021 21:26)


Great beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea rip curl skidjacka soti.sewomenpriz.com/music/rip-curl-skidjacka.php


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »