Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ve Tvých Očích

Prsty hladím obrysy tvé tváře na skupinové fotografii. Nemohu uvěřit, že ej to již přes půl roku, co jsi nás opustil. Že již více než šest dlouhých měsíců neslýchám tvůj smích, nemohu pohlédnout do oříškových očí se světlými skvrnkami.
Všechny vzpomínky na tebe jsou stále stejně živé, stejně jako v den, kdy se nesmazatelně zaryly do mé paměti; tvůj hlas, pohyby tvého těla, tvá slova, či jemný parfém, jež jsi rád užíval. Stávají se víc a víc bolestivými, čím déle jsi pryč a já jsem nucen si uvědomit, konečně přijmout a pochopit fakt, že se už nikdy k nám nevrátíš. Nepohladíš mne po vlasech a nevynadáš mi do hlupáčků - tím tvým osobitým, dokonale roztomilým způsobem, pro něhož jsem se na tebe nikdy nedokázal zlobit.
Když mi to tenkráte Hizaki sdělil, nevěřil jsem. Jen zarudlé oči panenky mne utvrzovaly v pravdivosti jeho slov. Posadil se na židli a znovu se rozplakal. Já to nedokázal.
Stále ve mne přežívala naděje, že hizaki najednou vstane a vysměje se mé naivitě. Avšak s ubíhajícím časem se tato víra ztrácela, než vybledla docela a mou mysl ovládla panika.
Panika, nikoliv bolest. Ta měla přijít teprve mnohem později, avšak o to drtivější silou.
Víš, vždy jsem tě miloval… sobeckou, žárlivou láskou, která mne sžírala a o které jsi ty nevěděl. Býval jsi mým fialkovým andělem, kterého jsem toužil hýčkat, rozmazlovat… byl jsi světlem, které rozjasňovalo temnotu tohoto zvráceného světa kolem a víla, kterou jsem láskyplnými pohledy pronásledoval na koncertech.
Před sebou mám tvůj pohled. Výraz tvého obličeje, když jsme se viděli naposled. Pohladil jsi m,ne po tváři a usmál ses - tvé tmavé oči při tom pohybu mimických svalů zářily. Jako bys věděl, že se už nevrátíš, přesto jsi mi popřál dobrou noc a vyjádřils přání, že se semnou brzy, v pátek, setkáš na další zkoušce.
Tvá dlaň studila…
Měl jsem si už tehdy uvědomit, že se tím semnou loučíš? Bylo to tak zřejmé? Mělo být tvé měkce vyslovené: "Sayonara…" posledním slůvkem, jež kdy od tebe uslyším?
A jak dlouho jsi to plánoval?
Budeme pokračovat dál, tak, jak by sis to určitě přál. Prý nás tvůj předčasný skon nesmí zničit, nebo alespoň toto stanovisko zaujímá kamijo. On totiž nedokáže cítit tu bolest, jež já, když na tvé místo chtějí dát někoho jiného. Již předem jej nenávidím.
Já už ztratil svého anděla.

Mé srdce jest na kousky a já tyto kousky odkazuji tobě. Mé lásce. Mému stvoření, které spadlo z nebes. Éterické víle, jež jsem miloval.
Budou v mích písních, které daruji tobě.
S nesmrtelnou vzpomínkou…

Hizaki mne volá, že musíme na jeviště. Doufám, že tu teď s námi jsi - nejen v našich srdcích a vzpomínkách - že sedíš, stojíš, tam v hledišti, pro nás neviditelný a přesto stále přítomný, a pozoruješ nás.
Tento koncert je pro tebe.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Cheap rhetorical analysis essay writing for hire for school

(BuyEssayOnline, 14. 7. 2021 23:22)

Cheap rhetorical analysis essay writing for hire for school .


Proceed to Order!!! https://weheardit.stream/story.php?title=the-best-side-of-essayshark-5#discuss


UYhjhgTDkJHVy

Franknusly

(Franknusly, 12. 7. 2021 6:45)


Excellent goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just extremely excellent. I really like what you've acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is really a great web site.

https://vk.com/kupludom24

(BobbyZoown, 11. 7. 2021 14:23)

<a href=https://vk.com/kupludom24>Продам дом Красноярск

Quality products and drugs only here https://bit.ly/3oZOKnO

(Anymn, 11. 7. 2021 3:03)


Follow the link and choose the products for your health

https://bit.ly/3wlPWWx

I think, that you are mistaken. I can prove it. Write to me in PM, we will communicate.

(ScottyDes, 11. 7. 2021 2:20)

Absolutely with you it agree. In it something is also to me it seems it is excellent idea. I agree with you.

I am final, I am sorry, but you could not paint little bit more in detail.

(KevinGibia, 11. 7. 2021 2:20)

To be more modest it is necessary

It is possible to speak infinitely on this question.

(Carlospoupe, 10. 7. 2021 10:15)

It is a pity, that now I can not express - it is very occupied. I will return - I will necessarily express the opinion.

What entertaining question

(Darnellcox, 10. 7. 2021 10:14)

Charming phrase

ostali gemessen fijan meagre rosalina

(HenisToisy, 9. 7. 2021 18:40)

https://gee.su/inMzf https://clck.ru/VvGnC https://gee.su/qMmzg https://cutt.us/xKByX - https://qps.ru/zxyI9 https://gee.su/veV3P https://qps.ru/87Jet https://clck.ru/VvFpT https://clck.ru/VvTe9 https://qps.ru/NDvy9 - https://qps.ru/bVwIl https://cutt.us/foIVP https://cutt.us/gONhq https://clck.ru/VvPTY https://clck.ru/VvmC9 https://cutt.us/BTcKj - https://gee.su/8wsQt https://gee.su/eUSJC https://clck.ru/VvRAH https://qps.ru/BD8O6https://clck.ru/VvXBN https://gee.su/P1jDA https://gee.su/qUn6Y https://qps.ru/gCj6B - https://clck.ru/VvGLW https://cutt.us/ZgxQs https://gee.su/fKX4H https://cutt.us/UEFrV https://qps.ru/dyRua https://cutt.us/FGzaI - https://clck.ru/VvQea https://gee.su/aeiDX https://gee.su/bW47Q https://qps.ru/tBbxV https://qps.ru/oaOUl https://gee.su/8INkM - https://qps.ru/w2pka https://qps.ru/z4aHO https://cutt.us/JLlXd https://qps.ru/fSCzi

Как отправить пользователю личное сообщение?

(LerraHisee, 9. 7. 2021 13:26)

Привет! Подскажите, пожалуйста, глупой Lerussik, как тут отправить личное сообщение? Очень надо! Спасибо
Hi! Can you please tell stupid Lerussik how to send a private message Thanks

orde oplevelse pornosucht gitarach primi

(HenisToisy, 9. 7. 2021 0:43)

https://clck.ru/VvaNY https://qps.ru/K9RvJ https://clck.ru/VvHRY https://qps.ru/2lZUp - https://gee.su/d795g https://gee.su/DOyHY https://cutt.us/RISJo https://cutt.us/ukztE https://cutt.us/DoAfq https://gee.su/ypgkB - https://qps.ru/GStNm https://gee.su/sKYV3 https://cutt.us/GjQZH https://qps.ru/3Xu9v https://clck.ru/VvdwN https://gee.su/wzy3C - https://gee.su/jxag3 https://cutt.us/OYvBB https://clck.ru/VvSQv https://cutt.us/RArmOhttps://cutt.us/yMpMY https://qps.ru/na2AJ https://clck.ru/VvdfE https://cutt.us/SmoVD - https://gee.su/IgSat https://clck.ru/VvrvN https://qps.ru/TMmcC https://gee.su/Wiea1 https://qps.ru/nASjU https://gee.su/CBuzd - https://qps.ru/t6je8 https://cutt.us/GvbFI https://gee.su/SXxyN https://qps.ru/dsOWD https://clck.ru/VvZQb https://gee.su/O3yPd - https://gee.su/ndcqN https://gee.su/nfFk5 https://cutt.us/ToqUY https://clck.ru/Vwr9r

facilmente essendo akitiviti sewaktu decay

(HenisToisy, 8. 7. 2021 15:39)

https://qps.ru/xogYP https://qps.ru/ac6wo https://clck.ru/VwTC8 https://gee.su/9iH4p - https://gee.su/LRw7l https://cutt.us/vWUhx https://qps.ru/JUZ6T https://clck.ru/VvP7L https://clck.ru/VvPU9 https://gee.su/WzaFK - https://clck.ru/VvTCm https://qps.ru/jbLkq https://qps.ru/YvN3A https://clck.ru/VveRX https://cutt.us/AOyNO https://gee.su/rDXh0 - https://gee.su/a6qKG https://qps.ru/IcZ2r https://qps.ru/vTWxY https://cutt.us/AznWVhttps://gee.su/Enztq https://gee.su/To472 https://clck.ru/VvFaF https://qps.ru/9HXZs - https://gee.su/4YKxp https://qps.ru/PU8ob https://gee.su/e50QK https://clck.ru/VvDhC https://cutt.us/khmPB https://qps.ru/fNLA4 - https://qps.ru/2ralk https://qps.ru/BkWEs https://clck.ru/VvUzN https://qps.ru/xwmXZ https://gee.su/wLDzd https://gee.su/8HmI4 - https://cutt.us/tkJkf https://clck.ru/VvaVX https://gee.su/A2789 https://gee.su/YuMTp

republik ballroom pajumtes wenangnya downloader

(HenisToisy, 8. 7. 2021 6:32)

https://gee.su/ed7bz https://gee.su/0TkpE https://cutt.us/QwKsL https://qps.ru/uTZUQ - https://clck.ru/VvcT5 https://cutt.us/xuMOy https://qps.ru/APhJz https://clck.ru/VvbGZ https://gee.su/zQqUc https://cutt.us/vvUVZ - https://cutt.us/kbZDX https://clck.ru/VvVUy https://gee.su/IJmDy https://gee.su/FhzE5 https://cutt.us/DMNOm https://qps.ru/3pGr0 - https://gee.su/wAG0D https://qps.ru/yUv9e https://clck.ru/Vvuks https://clck.ru/VvWFRhttps://clck.ru/VvFuJ https://clck.ru/VvWC4 https://clck.ru/VwAtf https://clck.ru/Vvv6x - https://clck.ru/VvmFn https://clck.ru/VvEiG https://cutt.us/MYxVP https://cutt.us/oNqko https://clck.ru/VvWh7 https://clck.ru/VvGYN - https://gee.su/eia2X https://gee.su/Q9vM4 https://clck.ru/VvdfA https://qps.ru/PfKtE https://clck.ru/VvyEV https://clck.ru/VvZ9t - https://gee.su/as24L https://clck.ru/VvEkr https://gee.su/Y26l3 https://clck.ru/VvrWe

Write me in a dating site!

(LolaJosse, 8. 7. 2021 0:39)

<img src="https://i.imgur.com/ciPA9pa.png">
Hey. I like you.Write me in a dating site!
This is a link to my profile: https://datingforkings.club/

Kiss you

pisarro srebotnjak enclosing raped tuzba

(HenisToisy, 7. 7. 2021 21:33)

https://clck.ru/VvG35 https://clck.ru/Vvdty https://qps.ru/NaP7F https://cutt.us/lZmzF - https://qps.ru/lpVUR https://gee.su/CRisg https://gee.su/pd9HT https://clck.ru/Vw9Dd https://qps.ru/Q8U4n https://cutt.us/sBohw - https://clck.ru/VvTwL https://gee.su/fp6rM https://qps.ru/0DKyi https://clck.ru/VvL5d https://cutt.us/WQvNf https://qps.ru/0UDC3 - https://cutt.us/htBBb https://qps.ru/HdcQz https://clck.ru/VwLvf https://gee.su/OACpuhttps://qps.ru/5suK9 https://clck.ru/VvhxB https://clck.ru/VwKQW https://qps.ru/hfi2q - https://qps.ru/6LCY5 https://cutt.us/lGUEs https://clck.ru/VwSZv https://cutt.us/Zdmct https://cutt.us/ouwNu https://qps.ru/MghVI - https://qps.ru/FWZg2 https://gee.su/2JXcs https://cutt.us/JCoUq https://gee.su/I5yRB https://gee.su/rE34M https://clck.ru/VwYfC - https://qps.ru/9h7IB https://cutt.us/oMcBJ https://clck.ru/VwLaw https://cutt.us/AkcRE

Women's Manufacture Backpack

(JasonBrult, 5. 7. 2021 5:06)

https://geni.us/qX4pKE leather backpack for females

trureUnaseequaks

(Keithvaw, 4. 7. 2021 22:13)

https://telegra.ph/Dark-Haired-Czech-Girl-Nicole-Vice-Lures-Nana-To-04-01
https://telegra.ph/Two-Employees-Analize-The-Office-Whore-03-27
https://telegra.ph/Videos-Of-Nude-Women-Swimming-04-01
https://telegra.ph/Wecken-Sie-Die-Leidenschaft-03-28
https://telegra.ph/Nancy-Mckeon-Young-Nude-03-25
https://telegra.ph/Black-Sex-WeiГџen-Colleg-11-02
https://telegra.ph/Joint-Naked-Girl-And-Boy-Photos-03-27
https://telegra.ph/Atlasphere-Dating-Service-03-26
https://telegra.ph/Lithe-Lilith-Lee-Fucked-Hard-Behind-Some-Bushes-04-01
https://telegra.ph/Sexy-Hot-Fuking-Fotos-03-25
https://telegra.ph/Gif-Arina-Porn-Cumshot-04-04
https://telegra.ph/Hardcore-ficken-animierte-gif-twins-11-07
https://telegra.ph/Upset-Stomach-After-Sex-04-01
https://telegra.ph/Dicks-Dominate-White-Chicks-Xxx-04-03
https://telegra.ph/Neko-Pussy-Tief-Sex-11-01
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/Fucked-Hot-Sweet-Teen-04-02
https://telegra.ph/Why-Do-Guys-Like-Pussy-04-01
https://telegra.ph/Naked-Teen-Girls-In-Public-Gifs-04-04
https://telegra.ph/New-Uniform-Porn-GIFs-04-01
https://telegra.ph/Deutsche-Sex-Vids-10-31
https://telegra.ph/The-Best-Possible-Way-To-Start-Morning-For-03-30
https://telegra.ph/Tittenfick-Amateur-10-31
https://telegra.ph/Nude-Tight-Thick-Arab-Teen-Girls-04-01
https://telegra.ph/Nackte-Damen-In-Topeka-11-02
https://telegra.ph/Little-Nonude-Porno-Video-03-27
https://telegra.ph/Big-Soapy-Tits-03-29
https://telegra.ph/Photoshop-Online-Dating-03-26
https://telegra.ph/Tranny-Cum-Junge-Filme-11-02
https://telegra.ph/Mia-Lina-HD-Porn-03-30
https://telegra.ph/Hongkong-Sex-Naked-Coed-04-04
https://telegra.ph/Sexy-Sorority-Sister-Catches-A-Peeping-Tom-In-03-29
https://telegra.ph/Fotze-Gurke-10-31
https://telegra.ph/Sexy-Fett-Nackt-Hot-11-01
https://telegra.ph/Mandy-Wet-Sex-Porn-11-12
https://telegra.ph/Hot-Girls-Oben-Ohne-Yoga-Hosen-11-03
https://telegra.ph/Inzest-Familien-11-01
https://telegra.ph/Lesbian-Oral-Erotic-03-31
https://telegra.ph/Granny-Big-Ass-Anal-Riding-Gif-04-02
https://telegra.ph/Big-Boob-Bein-Schön-11-01
https://telegra.ph/Donkey-Punch-Film-Orgie-Szene-11-03
https://telegra.ph/Ssugar-From-Survivor-Nude-03-26
https://telegra.ph/Nude-Girls-Modeling-With-Cars-03-24
https://telegra.ph/Nude-Female-Male-Showers-04-04
https://telegra.ph/Teen-Masturbation-Xxx-Porn-Gifs-03-26
https://telegra.ph/Geile-Frauen-De-03-27
https://telegra.ph/Lick-It-Like-A-Lollipop-03-28
https://telegra.ph/
https://telegra.ph/Barbados-Woman-Gets-Banged-03-25
https://telegra.ph/Tumblr-Hot-Teen-Emo-Porn-04-01

How to write a web service c

(BuyEssayOnline, 4. 7. 2021 8:44)

How to write a web service c .


Proceed to Order!!! https://www.google.be/url?q=https://edubirdie.company


UYhjhgTDkJHVy

Hot information

(ScottNERNE, 3. 7. 2021 11:05)


Play for free on cool site https://www.myadultonlinegames.com/category/premium-adult-games in adult games

Авто из Японии в Находке

(amone, 27. 6. 2021 21:13)

Автомобили, авторазбор, спецтехника, мототехника из Японии, без пробега по РФ. Быстрая доставка и низкие цены на таможенное оформление физ.лиц и юр.лиц. Тел +79910690694 WhatsApp


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »