Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ve Tvých Očích

Prsty hladím obrysy tvé tváře na skupinové fotografii. Nemohu uvěřit, že ej to již přes půl roku, co jsi nás opustil. Že již více než šest dlouhých měsíců neslýchám tvůj smích, nemohu pohlédnout do oříškových očí se světlými skvrnkami.
Všechny vzpomínky na tebe jsou stále stejně živé, stejně jako v den, kdy se nesmazatelně zaryly do mé paměti; tvůj hlas, pohyby tvého těla, tvá slova, či jemný parfém, jež jsi rád užíval. Stávají se víc a víc bolestivými, čím déle jsi pryč a já jsem nucen si uvědomit, konečně přijmout a pochopit fakt, že se už nikdy k nám nevrátíš. Nepohladíš mne po vlasech a nevynadáš mi do hlupáčků - tím tvým osobitým, dokonale roztomilým způsobem, pro něhož jsem se na tebe nikdy nedokázal zlobit.
Když mi to tenkráte Hizaki sdělil, nevěřil jsem. Jen zarudlé oči panenky mne utvrzovaly v pravdivosti jeho slov. Posadil se na židli a znovu se rozplakal. Já to nedokázal.
Stále ve mne přežívala naděje, že hizaki najednou vstane a vysměje se mé naivitě. Avšak s ubíhajícím časem se tato víra ztrácela, než vybledla docela a mou mysl ovládla panika.
Panika, nikoliv bolest. Ta měla přijít teprve mnohem později, avšak o to drtivější silou.
Víš, vždy jsem tě miloval… sobeckou, žárlivou láskou, která mne sžírala a o které jsi ty nevěděl. Býval jsi mým fialkovým andělem, kterého jsem toužil hýčkat, rozmazlovat… byl jsi světlem, které rozjasňovalo temnotu tohoto zvráceného světa kolem a víla, kterou jsem láskyplnými pohledy pronásledoval na koncertech.
Před sebou mám tvůj pohled. Výraz tvého obličeje, když jsme se viděli naposled. Pohladil jsi m,ne po tváři a usmál ses - tvé tmavé oči při tom pohybu mimických svalů zářily. Jako bys věděl, že se už nevrátíš, přesto jsi mi popřál dobrou noc a vyjádřils přání, že se semnou brzy, v pátek, setkáš na další zkoušce.
Tvá dlaň studila…
Měl jsem si už tehdy uvědomit, že se tím semnou loučíš? Bylo to tak zřejmé? Mělo být tvé měkce vyslovené: "Sayonara…" posledním slůvkem, jež kdy od tebe uslyším?
A jak dlouho jsi to plánoval?
Budeme pokračovat dál, tak, jak by sis to určitě přál. Prý nás tvůj předčasný skon nesmí zničit, nebo alespoň toto stanovisko zaujímá kamijo. On totiž nedokáže cítit tu bolest, jež já, když na tvé místo chtějí dát někoho jiného. Již předem jej nenávidím.
Já už ztratil svého anděla.

Mé srdce jest na kousky a já tyto kousky odkazuji tobě. Mé lásce. Mému stvoření, které spadlo z nebes. Éterické víle, jež jsem miloval.
Budou v mích písních, které daruji tobě.
S nesmrtelnou vzpomínkou…

Hizaki mne volá, že musíme na jeviště. Doufám, že tu teď s námi jsi - nejen v našich srdcích a vzpomínkách - že sedíš, stojíš, tam v hledišti, pro nás neviditelný a přesto stále přítomný, a pozoruješ nás.
Tento koncert je pro tebe.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Opravdu to funguje, konspirace mají vědecké zdůvodnění!

(DariabeP, 21. 2. 2023 17:39)

Ahoj všichni!

Jmenuji se Dáša, je mi 23 let, jsem z Lotyšska, chci vám vyprávět zajímavé postřehy ze života)
Byla jsem skeptická ke všemu magickému: spiknutí, očarování, zkažení atd., dívala jsem se na Harryho Pottera a smála se těmto podivínům....
Zkoumala jsem tyto otázky na webu https://www.zagovorna.ru
Ale jednou mi kamarádka nabídla, že se vsadím, a udělala malý obřad, bylo to neuvěřitelné, ale fungovalo to, bylo to namířeno na mé tělo, abych se k ní příští týden cítila vzrušená, a co si myslíte?
Nemohla jsem spát, Bradavky neustále stály a celé tělo chtělo jet za ní na návštěvu!
Nakonec jsem uznala, že konspirace fungují, a ta vypnula ten energetický efekt.
Buďte tedy pozorní a nepopírejte, co jste v praxi nezkoumali)

Hodně štěstí všem!

Продажа грузовых шин LANVIGATOR г. Жуковский

(Nip, 21. 2. 2023 15:50)

Продажа грузовых шин и дисков APLUS по низким ценам с доставкой в Ваш регион.
Выгодное сотрудничество https://chat.whatsapp.com/LkvatU9VSa54VYQfjidXqc
<img src="https://i.ibb.co/kBMhGgw/Aplus-S600.jpg"><img src="https://i.ibb.co/nQd7RMh/S201.png"><img src="https://i.ibb.co/sbxCv5d/T707.jpg">

мега дарк нет

(Mildredsax, 21. 2. 2023 15:23)

Sex and Religion - Reedemer - FanFiction - Ve Tvych Ocich
-
мега даркнет: https://xn--mga-sb-i4a.xyz

hydra mirror

(LiskatNed, 21. 2. 2023 12:49)

Hi. Good article Sex and Religion - Reedemer - FanFiction - Ve Tvych Ocich:

Гидра шоп - топовый сервис по продаже позиций особого применения. Наиболее удобным для клиента можно выделить моментальные заказы, а так же доступность. После оплаты заказа, вы сразу же сможете забрать товар - не нужно ничего ждать. На сайт Hydra shop возможно свободно зайти, если знаешь рабочее зеркало - https://xn--hdraruxzpnew4af-n35h.com, сайт доступен как через Tor, так и из обычного браузера. Данный ресурс является шлюзом направляющим на официальный сайт Гидра шоп. гидра зеркало
Желаете узнать о маркетплейсе,где возможно приобрести товары особой категории,направленности, которые не найдешь больше ни на одной торговой онлайн-площаке? В таком случае кликай и переходи на крупнейшую платформу HYDRA:https://xn--hydraruzxpnw4af-ic5h.com Здесь вы всегда найдете подходящие товары на любой вкус. Гидра Онион занимает первое место в рейтинге Российских черных рынков, является одним из самых популярных сайтов сети TOR. Магазин особый в своем роде — покупки совершаются в любое время суток на территории России, шифрование сайта обеспечивает максимальную анонимность. hydraruzxpnew4af

мега официальный сайт

(Mildredsax, 21. 2. 2023 10:45)

Sex and Religion - Reedemer - FanFiction - Ve Tvych Ocich
-
Сервис mega на первый взгляд очень простой и понятный, имеет незатейливый дизайн. Но наверное, это и к лучшему. Ведь наличие различных наворотов лишь усложняет процесс взаимодействия ресурса с конечным клиентом. Для того, чтобы совершать покупки нужно перейти по ссылке https://megadmeovbj2ahqw3reuqu1gbg5meixha.xyz, зарегистрировать аккаунт и пополнить счет. А дальше легкий процесс поиска необходимых позиций и в одно мгновение в непосредственной близости ты поднимешь свой заветный клад который откроет путь в мир фантазий и безмятежности. Регестрируйся на MEGA.

innosilicon

(JerryTromo, 21. 2. 2023 9:43)



Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner: A Game-Changing Solution for Cryptocurrency Miners

Cryptocurrency mining has been gaining popularity over the years due to its potential to earn massive profits. However, to maximize the profits, miners need to use the best equipment available in the market. This is where Innosilicon comes into play. Innosilicon is a leading manufacturer of cryptocurrency mining equipment, and its latest product, the Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner, is a game-changer for miners.

The Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner is a high-performance mining rig that is designed to mine Ethereum and other cryptocurrencies using the EtHash algorithm. It boasts a maximum hashrate of 500Mh/s±5% for a power consumption of 750W, making it one of the most efficient miners in the market.

The A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner features a state-of-the-art 6GB GDDR6 memory that ensures high-speed data processing and efficient performance. This is crucial for cryptocurrency mining, as it requires a significant amount of data processing power to mine cryptocurrencies successfully.

What sets the Innosilicon A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner apart from its competitors is its power efficiency. The miner's power consumption of 750W is significantly lower than its competitors, making it an ideal solution for miners who are conscious of their energy consumption.

In addition, the A10 Pro+ 500MH/S 6G Ethash Miner is incredibly easy to set up and use. It comes with a user-friendly interface that makes it easy for even novice miners to start mining cryptocurrencies right away. The miner is also compatible with various mining pools, allowing miners to choose the pool that best suits their needs.

hydra tor

(LiskatNed, 21. 2. 2023 8:32)

Hi. Good article Sex and Religion - Reedemer - FanFiction - Ve Tvych Ocich:

Данный сайт hydra market (https://xn--hydraruzxpnw4af-m8b.xyz) был организован для предоставления широчайшего спектра услуг и товаров, позволяя оставаться анонимным, как для торговцев проекта hydra сайт, так для и клиентов действующего ресурса. Отдельного уважения заслуживает гарант сервис - все покупки автоматически подпадают под защиту магазина, и если появляется спорная ситуация с селлером, вы её уладите в присутствии администрации. Анонимный и безопасный переход на гидра сайт hydra-market. гидра официальный
Гидра - официальный сайт анонимной торговой площадки, которая является самой крупной в СНГ. Перейдя в Hydra магазин, вы получаете доступ ко всем товарам. И здесь каждый сможет найти для себя подходящее решение. На данный момент на площадке можно увидеть множество товаров и услуг разного направления и ее посещают люди из всех стран СНГ. При этом Hydra union не требует дополнительной установки браузера TOR и соединения через него. Площадка полностью анонимна и работает автономно. Вам достаточно только перейти по ссылке Hydra: https://hydraruzxpsnew4af.top . Далее потребуется пройти простую регистрацию, и после этого получить доступ к большому каталогу магазина Hydra, в котором можно найти товары на любой вкус, независимо от ваших предпочтений. гидра официальный сайт

даркнет площадка мега

(Mildredsax, 21. 2. 2023 8:22)

Sex and Religion - Reedemer - FanFiction - Ve Tvych Ocich
-
мега магазин - топовый сервис по продаже позиций особого назначения. Наиболее удобным для покупателя можно выделить моментальные заказы, а так же доступность. После оплаты заказа, вы сразу же сможете забрать товар - не нужно ничего ждать. На сайт МЕГА шоп возможно беспрепятственно попасть, если знаешь рабочее зеркало - https://xn--mga-kra.net, сайт доступен как через Тор, так и из обычного браузера. Данный ресурс является шлюзом направляющим на официальный сайт мега магазин https://xn--mga-kra.xyz .

slot777

(Eugeneter, 20. 2. 2023 21:37)



slot777

jasminer

(TyroneRub, 20. 2. 2023 20:09)



jasminer
Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner: A Power-Efficient Mining Solution

For those looking to mine Ethereum Classic, the Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner might be just the device for the job. Manufactured by Jasminer, the X4-Z is specifically designed to mine the EtHashETC algorithm, boasting a maximum hashrate of 840Mh/s±10% for a power consumption of only 380W±10%.

What sets the Jasminer X4-Z apart from other mining solutions is its power efficiency. With a relatively low power consumption, miners can save on energy costs while still achieving high hashrates. And with the X4-Z in stock in the Jasminer warehouse, worldwide delivery is available for those ready to start mining.

The Jasminer X4-Z is built with quality components and engineering, ensuring reliable performance and a longer lifespan. Its compact design makes it easy to install and set up, and the miner can be controlled remotely using a computer or mobile device. Additionally, the X4-Z features an easy-to-use interface, making it accessible for both experienced and novice miners.

Mining cryptocurrency can be a profitable venture, but it's important to choose the right hardware for the job. The Jasminer X4-Z Ethereum Classic Miner is a power-efficient and reliable option for those looking to mine ETC. With worldwide shipping available, it's easy to get started with the X4-Z and start earning cryptocurrency.

https://dragon-money-casino.bitbucket.io/

(Jamesthund, 20. 2. 2023 14:30)

https://dragon-money-casino.bitbucket.io/

How to us google search engine

(MerleLon, 20. 2. 2023 13:05)

I would like to express you for the efforts youve got produced in writing this post. I am hoping the strict verbatim at the same time most https://googles7.com

메이저사이트

(TyroneRub, 19. 2. 2023 8:06)



최고의 메이저 사이트 추천 업체 중 하나인 메이저나라는 전문적인 검증 과정을 통해 안전한 메이저 사이트를 보증하고 있습니다. 최근 먹튀 사고가 증가하면서 먹튀 방지를 위한 많은 장치들이 나타나고 있습니다. 그러나 메이저나라는 이러한 편법에 속지 않고 안전한 메이저 업체만을 추천하고 있습니다.

메이저나라는 안전한 메이저 놀이터를 추천하기 위해 먹튀 검증을 진행하고 있습니다. 먹튀 검증 과정에서는 업계 전문가들로 구성된 검증팀이 악성 사이트에 대한 회원들의 가입을 최대한 막고 있습니다. 이를 통해 더 많은 회원들이 안전한 업체를 이용할 수 있도록 노력하고 있습니다.


메이저나라에서는 먹튀 검증 방법을 단순히 서버 년도 수준의 검증이 아닌, 실제 업계 커뮤니티와 관련 업자들에게 잠입하여 모든 사이트 정보를 얻고 해당 사설 토토사이트의 운영 방법이나 관리 방법 등을 입수하고 계열 사이트의 경우에는 해당 놀이터를 역추적하여 실질적인 운영 사이트를 찾아내는 방법을 사용합니다.

Веселые картинки!

(RobertGlase, 18. 2. 2023 20:03)

Дорогие друзья! Побывал на сайте https://jokesland.net , рекоменую! Много новых смешных картинок, демотиваторы, короче весело!))

How to contact support?

(Kevinoxish, 18. 2. 2023 10:54)

Hello! How to contact support?

BUY U.S PASSPORT ONLINE

(Eugeneter, 18. 2. 2023 8:55)

https://bobcounterfeitnotes.com/product/buy-u-s-passport-online/

How to buy lists of millions of customers

(RaymondNaf, 18. 2. 2023 7:13)

Get millions of prompt leads for your company to ignite your marketing campaign. Make use of the lists an infinite amount of times. We have been providing businesses and market analysis firms with details since 2012. Email Marketing

메이저사이트

(TyroneRub, 17. 2. 2023 22:53)



최고의 메이저 사이트 추천 업체 중 하나인 메이저나라는 전문적인 검증 과정을 통해 안전한 메이저 사이트를 보증하고 있습니다. 최근 먹튀 사고가 증가하면서 먹튀 방지를 위한 많은 장치들이 나타나고 있습니다. 그러나 메이저나라는 이러한 편법에 속지 않고 안전한 메이저 업체만을 추천하고 있습니다.

메이저나라는 안전한 메이저 놀이터를 추천하기 위해 먹튀 검증을 진행하고 있습니다. 먹튀 검증 과정에서는 업계 전문가들로 구성된 검증팀이 악성 사이트에 대한 회원들의 가입을 최대한 막고 있습니다. 이를 통해 더 많은 회원들이 안전한 업체를 이용할 수 있도록 노력하고 있습니다.


메이저나라에서는 먹튀 검증 방법을 단순히 서버 년도 수준의 검증이 아닌, 실제 업계 커뮤니티와 관련 업자들에게 잠입하여 모든 사이트 정보를 얻고 해당 사설 토토사이트의 운영 방법이나 관리 방법 등을 입수하고 계열 사이트의 경우에는 해당 놀이터를 역추적하여 실질적인 운영 사이트를 찾아내는 방법을 사용합니다.

MOM TAKES A RIDE MAKING LOVE PORN

(Timothyvab, 17. 2. 2023 16:48)

Jean, his ma's younger sister, arrived at the dynasty luminous and originally on Saturday morning.

"Hi squirt," she said. Rick didn't resent the slate it was a epithet she had specified him when he was born. At the tempo, she was six and contemplation the monicker was cute. They had as a last resort been closer than most nephews and aunts, with a normal diminutive bit of skirt thought process she felt it was her responsibility to relieve arrogate care of him. "Hi Jean," his mother and he said in unison. "What's up?" his old lady added.

"Don't you two remember, you promised to help me clutch some stuff out to the storage shed at Mom and Dad's farm. Didn't you have in the offing some too Terri?"

"Oh, I completely forgot, but it doesn't occasion because of it's all separated in the underwrite bedroom." She turned to her son. "Can you serve Rick?"

"Yeah," He said. "I've got nothing planned seeking the day. Tod's out of burgh and Jeff is annoyed in bed, so there's no one to idle out with."

As brawny as Rick was, it was still a myriad of opus to pressure the bed, casket and boxes from his aunts shelter and from his own into the pickup. Definitively after two hours they were ready to go. Rick covered the anxiety, because it looked like rain and even had to upset a link of the boxes centre the truck backdrop it on the bum next to Jean.

"You're going to experience to remain on Rick's lap," Jean said to Terri, "There won't be sufficiently office otherwise."

"That when one pleases be alright, won't it Rick?" his mummy said.

"Effectively as prolonged as you don't weigh a ton, and swallow up the sound side of the odds," he said laughing.

"I'll have you separate I weigh one hundred and five pounds, unfledged bloke, and I'm only five foot three, not six foot three." She was grinning when she said it, but there was a bantam scrap of smugness in her voice. At thirty-six, his progenitrix had the cadaver and looks of a high school senior. Although infrequent extreme circle girls had 36C boobs that were full, unwavering and had such first nipples, together with a compute ten ass. Calling his notice to her portion was not the kindest crap she could be subjected to done.

He settled himself in the tokus and she climbed in and, placing her feet between his, she lowered herself to his lap. She was wearing a scrawny summer accoutre and he had seen solitary a bikini panty cortege and bra beneath it. He straightaway felt the heat from her main part go into his crotch area. He turned his viewpoint to the parkway ahead. Jean pulled away, and moments later they were on the fatherland road to the arable, twenty miles away.
https://bragx.com/videos/36421/dl-latino-fucks-my-face/

Rekonstrukce lázní

(Hiramner, 16. 2. 2023 15:17)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

následující »